Behandelingen & Tarief

De volgende klachten, stoornissen of doelen kunnen behandeld worden

Afvallen - Angsten - Allergieën - Buikpijn/PDS/IBS - Conversiestoornis - Depressie - Eczeem - Examenvrees - Faalangst - Fobieën - Heimwee - Hoofdpijn - Migraine - Negatief zelfbeeld - Pijn (lichamelijk, ook uitbehandeld, chronisch of onverklaarbaar) - PTSS - Slaapproblemen - Stress - Tinnitus - Vermoeidheid - Verslavingen - Vliegangst - Weinig zelfvertrouwen

Ook doelen ten behoeve van prestatieverbeteringen voor (top)sporters zijn via hypnose te behalen. Er kan gewerkt worden aan een unieke focus, mentale vaardigheden die invloed hebben op fysieke prestatie en het omgaan met negatieve beïnvloedende factoren. Bent u geïnteresseerd in een exclusief begeleidingstraject dan kunt u contact opnemen met het centrum om de mogelijkheden, kosten en beschikbaarheid te bespreken.

Mail naar vraag@echttherapie.nl of bel +31 (0)6 10830306 voor het maken van een afspraak.

Hoe ziet een behandeling er uit?

  • Intake gesprek

  • Bepalen van klacht

  • In hypnose brengen

  • Behandeling

  • Ontwaken

Een eerste sessie wordt altijd gestart met een uitgebreid intake gesprek. Uw persoonsgegevens worden genoteerd en uw medische voorgeschiedenis wordt in kaart gebracht. Naar aanleiding van het gesprek wordt bepaald aan welke klacht gewerkt gaat worden. Daarna volgt de hypnosesessie, waarin je eerst diep in hypnose gebracht dient te worden en daarna behandeld wordt. Het kan zijn dat tijdens uw sessie een audio-opname gemaakt wordt zodat u deze kan gebruiken voor een thuissessie. Deze wordt na de behandeling aan u verstuurt per email.

ECHT biedt zorg op maat. Is er sprake van een vervolg sessie, dan zult u sneller onder hypnose gebracht kunnen worden omdat u dit al een keer heeft ondergaan. Er zal dan, wanneer nodig, specifieker ingegaan worden op de behandeling van de (evt. andere of gerelateerde) hulpvraag en gewerkt kunnen worden aan mogelijk ernstigere/moeilijkere klachten. Een vervolgafspraak wordt alleen ingepland wanneer dit ook daadwerkelijk gewenst en nodig is, altijd afgestemd op de wens van de cliënt.

Tarief

Per sessie: 95,- euro incl. BTW.

De meeste klachten/doelen worden tussen de 1 en 3 sessies behandeld. Sessies duren tussen de 60 en 90 minuten. Eventuele vervolgsessies duren tussen de 45 en 75 minuten. Na de sessie wordt gevraagd de betaling te voldoen via pin (u krijgt een factuur mee). Wij werken niet onder vergoeding van zorgverzekeraar.

Voorwaarden

Bent u plots verhinderd bel dan even voor het maken van een nieuwe afspraak. Een geplande afspraak dient 48 uur van te voren afgezegd te worden via email of telefoon (voicemail inspreken voldoet ook). Wordt de afspraak binnen deze 48 uur afgezegd dan wordt er 30% van de geplande sessie in rekening gebracht. Bij het niet verschijnen op de afspraak zonder voorafgaande afmelding wordt het gehele bedrag van de geplande sessie bij u in rekening gebracht.